mandag 31. august 2009

Det er godt med alt som er unnagjort.....

Helga har vært den stor "gjøre-ferdig ting som har ligget en stund"-helga her i huset.
Ikke bare fikk jeg husbonden til å sette i gang reparasjonen av tørketrommelen (som har stått i...to år (!).....er det mulig......han fikk ordre om å fjerne tingen eller fikse den. (status i skrivende stund: nødvendige deler er bestilt og kommer om 3-4 dager. Jeg beroliget husbonden med at jeg har ventet i to år på at tørketrommelen skulle fikses, så jeg tåler å vente i fire dager til før jeg får myke hånduker igjen.
Selv har jeg ikke vært mye dårligere:
På fredag sydde jeg de siste stingene på AOY-bildet (to poster under her), mens jeg "gledet meg" til å gå til tannlegen.
På lørdag lagde jeg ni ATC'er, men de er til en swap på Art Pieces Forum, så de kan jeg ikke vise fram ennå. Eneste jeg kan si er at tema var "mørkt og mystisk", og at jeg har tatt fram embossingpulver og varmepistol igjen.....
I går kveld slo jeg til med ikke mindre enn TO fullførte prosjekter. Det ene er en stikket aviskurv som har manglet det ene siste håndtaket i.....bortimot et år. Nå gjenstår bare montering og toving. Bilder kommer!
Fullført prosjekt nr. to er Dianthusen. Den har også lidd under AOY-bølgen, men i går kunne jeg feste tråden for siste gang på den også. 3712 sting i 7 forskjellige grønntoner.
Tada:

Vakker, ikke sant?
Detalj fra stilken

Closeup av selve blomsten.

Og, med hvert fullførte prosjekt gir jeg meg selv tillatelse til å starte opp et nytt. Neste blomst er en Gardenia som går i blekrosa toner. Her har jeg bare mønsteret å gå ettet, ikke noe bilde av hvordan den blir. Denne er også hentet fra DMC mønsterheftet Flowers.


Når jeg starter et nytt prosjekt synes jeg alltid det er spennede å se på fargene for seg selv. Her er fargene jeg skal bruke på Gardeniaen.


Da er det bare å sy i vei........

Ha en kreativ uke!


2 kommentarer:

Anne sa...

Heisann Ingunn!
Da prøver jeg å legge inn en kommentar igjen! Trodde det var meg det var feil på... *knis*
Så nydelig blomst du har brodert og skal brodere! Og takk for besøket i bloggen min! ;-)

Janne sa...

Strikket aviskurv?? Gleder meg til å se!!! Hørtes ut som et kult prosjekt:)