søndag 16. august 2009

Uken fra start til slutt

Da var en uke over igjen, og den har (som de fleste andre i sommer) sust avgårde. Det eneste jeg egentlig har å melde om er litt shopping, et stæsja kort og masse vær.

Denne hendige saken fant jeg på Bunnpris. Superpraktisk Torky-holder som havner i båten. Jeg var på jakt etter kaffepulver og frukt til lunchen da blikket mitt ble fanget av denne knall-limegrønne saken. Har Torky-holder i plast hjemme på kjøkkenet, og synes det er veldig kjekt. I Vi har ikke så stor båt (21 fot) at jeg synes det er plass til å kline fast en Torky-holder noe sted. Men tørkepapir er et absolutt must, spesielt når man står til albuene i småsei og det ser ut som det har gått liv i båten (noe det faktisk har gjort.......) Men denne i knallgrønn nylon er det definitivt plass til. Den har sprekk med rivekant i bunn, og et hendig håndtak fra bunn til topp. Og glidelås, selvfølgelig. Kosta under femtilappen tror jeg.

Samme dag, men da på jakt etter middag på ICA snublet jeg nesten over et tårn med vintage-aktive bokser fra Kellogs. Fallt fullstendig for denne søte lille jenta, og den er nå hjemmet til AllBran frokostblanding (som jeg burde vært flinkere til å spise). Var nok flere som hadde sett dem, for dagen etter var de borte alle sammen.

Vi har også rukket å møte et helt nytt menneske denne uka. Onsdag var vi på besøk til lille Ulrik, som ble født 31. juli.Kunne selvfølgelig ikke stille på barselbesøk med kjøpekort. Siden det var knapt med tid til å få lagd et kort (jada, jeg har jo visst siden i vår at de kom til å få en gutt....) så satset jeg på å stæsje opp et "gammelt" kort isteden. Litt blonder og to-tre blomster - voila!
Har brukt:
Bazzill kartong
Bamse-stempel fra Anita's (tror jeg)
Ukjente tekststempler
Blonde fra Kort og Godt
Prima Hyrdagea
Halvperler fra Kort og Godt
Brads fra Bazzill
Blekk fra Whispers (farge: Starry, starry Night)

Og så var det dette været jeg snakket om da. Fredag var det hva vi vanligvis kaller inne-vær på hytta. Men, vi bestemte oss for å trosse været, og tok turen ut til Utro (ja, det er en plass som heter det...) for å se Storhavet slå inn over bergene. Etter et par timer og fire kraftige regn/ haglskurer synes vi det var nok. Legger med et par bilder som ble tatt mellom skurene.


0 kommentarer: