mandag 10. august 2009

Bill.mrk. dement broderifantast med frokostkrok

Det er mulig noen oppdaget dette før meg (uten at de har sagt noe), men siste oppdatering på All Our Yesterdays-bildet var slett ingen oppdatering. Det var det samme bildet som oppdateringen før. Muligheten for at jeg begynner å bli litt surrete (det kommer som kjent med aldren) er tilstede, men helt bortreist er jeg ikke. Så her er oppdatering 3 og 4.

Slik ser den ut nå.


Og slik så den ut sist jeg prøvde å legge ut oppdatering.


Siste helg ble tilbragt på hytta med båtliv, bading for junior, grilling og koooos. Jeg har endelig fått til frokostkroken min; møblene har stått på ønskelista i over et år, helt siden hytta stod ferdig. Her har vi sola om morgene og utover til i 12-tida. Kroken kan selvfølgelig også brukes på varme sommerdager nå det er godt med litt skygge (jeg er ikke noen sol-fantast, men trives best med å ha det litt svalt).


Der kan jeg nyte en kopp med en av mine favoritt-teer; Twinings Voyage Brasilian Baia. Koppen er nyinnkjøpt, fra Kitchn.
1 kommentarer:

Janne sa...

Fin frokostkrok, Ingunn:) Og gjør ingenting om du deler flere bilder fra hytta altså! Søtt broderi du holder på med, må jammen være tålmodig som klarer å holde på med sånt! Misunnelig...;)
Klem