onsdag 5. august 2009

Ukens anbefaling og roser fra egen hage

I en kaffepause med et par kollegaer i dag (vel, det var vel mer en suppepause) ble det snakk om blogging, og jeg tilsto: Jeg blogger.
Men, jeg er selvfølgelig ikke alene (selv ikke på jobben). Min gode kollega Janne blogger også (fikk jeg vite i dag), og jeg har vært på førsstegangsbesøk i bloggen hennes. Ut fra samtaleemnene i luncher og kaffepauser så har det ant meg at vi har ganske like interesser. Vi er stor sett opptatt av de samme tingene, derfor er det en fryd å vandre rundt i krimskramset til Janne.
Hun er en kreativ dame med en husdrøm, og jeg beundrer hennes evne til å organisere hverdagen. Bloggen hennes er absolutt verdt en titt:


Ute i hagen står rosebusken min i full blomst for tida. I går tok jeg endelig til vettet og skar av noen roser til å ha inne. Rosen heter Peter Wessel, og har utolig nok overlevd i fire-fem år under mitt manglende hagetalent. Drømmen er en stor hage med roser i alle farger. Men, foreløpig må jeg nøye med meg denne ene busken.
Peter Wessel er en klaserose, og blomstene er herlig fløyelsaktige. Utrolig vakre å se på når det nettopp har regnet, og det ligger en regndråpe eller tre på rosen.


2 kommentarer:

Janne sa...

Så fiiine roser, Ingunn!
Kult at vi nå kan være blogg-venninner;)
Og takk for omtalen din, det var hyggelig!!! Du er jammenmeg flink du også, blir imponert over så nydelige kort du lager! Må kanskje bestille noen til deg;)
Da er du lagt til lista mi, så; I will be watching you;)
Sees på jobb i morra!
Klem, J

Linda S sa...

Nydelig blomster :) No har eg forresten endelig tatt utfordringa som du sendte meg :)