tirsdag 18. august 2009

2S4Y-Kazan's skisse nr. 33 og litt (!) shopping....

Min kjære mamma har hatt bursdag, og da må det også hjemmelaget kort til. Jeg valgte å slå to fluer i en smekk, og bruke ukens skisse fra 2 sketches 4 you.
My dear mother recently celebrated her birthday, and as always she gets a home-made card along with her gift. Kazan's sketch 33 was perfect for a nice card.

Skissen/ the sketch

Mitt bidag / my card
Supplies:

Bazzill cardstock
Paper from Making Memories: Paperie Rouge ( traced and handcut edges!)
Embossed diecut from Spellbinders
Ribbon
Stamp from Papirloftet (it says "Happy Birthday in norwegian)
Hydragea flower from Prima
Half-pearl from Kort & Godt


Mamma ble veldig glad for kortet, hun blir alltid veldig glad for alt jeg har laget selv......selv i en alder av 35 år får jeg det samme entiusiastiske smilet som jeg fikk da jeg var 5......

My mother was very happy with her card, she's alway so happy for everything selfmade I give her. Even at an age of 35 I still get the same happy and enthusiastick smile I got as an 5 year-old....


I dag har jeg vært på posten og hentet ikke mindre enn tre pakker fra Bikuben, HobbyHimmelen og Hekta på scrapping (yu-hu, rene julaften her i huset med andre ord....). Som jeg nevnte tidligere så har jeg forelsket meg i et bryllups-abum, og dette er altså starten på mitt eget. Det begynner å gå opp for meg at jeg har lagt veldig mye press på meg selv ved å publisere planene mine, men akkurat det overskygges av gleden over å skue ut over så mye vakkert på en gang.


Bazzill kartong og MM paperie mocha


MM paperie Rouge (og noe fra Lovenotes, tror jeg)


Brads og paperclips


Spiral journaling book (den måtte jeg lete lenge etter, og hadde neste gitt opp da jeg endelig fant den hos Hekta på scrapping.


Detaljer fra det nyyydelige skinnalbumet fra MM. Dette har ringer, ikke postbound som de andre albummene mine.


Ryggen på albumet.


Knapper og blomster


.....og litt Bling it fra Basic Grey til slutt.....


4 kommentarer:

cheryln sa...

very pretty!

Anonym sa...

Så mye flott du har kjøpt deg:-)
nydelig ark serie.
Blir spennende og se hva du kommer til å trylle frem med de.

Lisbet sa...

Ble veldig inspirert når jeg så det flotte kortet du har laget til moren din etter skissen på 2s4y (min yndlings utfordringsblogg) så jeg sitter nå og lager kort til skissen jeg også som jeg tenkte å ha med:-)

Kazan Clark sa...

so beautiful and elegant. Thanks for joining us at 2S4Y
:) Kazan