onsdag 2. september 2009

I glass og ramme

Jeg har nylig fått rammet inn to av mine "mesterverk". Leverte dem hos Modern Art Gallery i Trondheim, og fikk dem tilbake to uker senere. Det ble ikke billig, men når standard-rammer ikke passer må man bare koste på seg å få skreddersydd innrammingen. Dessuten har jeg god erfaring fra tidligere med at de gjør bra arbeid. Vel, her er altså resultatene

Det første er et broderi som har ligget ferdig lenge, sikkert et år. Og jeg tror jeg brukte over to år på å sy det. Selve broderiet måler 25 x 25 cm, og er sydd etter et mønster jeg fant i et amerikansk broderiblad. Jeg regnet ut antall sting en gang, husker ikke nøyaktig men jeg tror det var rundt 30 000. Mønsteret er tegnet av en MANN som heter Mark Saastad (nordmann som har utvandret til USA), og han har tegnet masse andre blomster også. For de broderiinteresserte anbefaler jeg et besøk på nettsiden The Silver Lining.
I skrivende stund leter jeg etter den perfekte plassen hjemme i stua å henge det opp.

Det andre er sommerfuglene som ble ferdige tidligere i sommer. Det har fått plass på stueveggen på hytta.

3 kommentarer:

Therese sa...

Det ble virkelig fint!!! Kanskje jeg må spesialbestille rammer og:S Har nemlig noen bilder som er kvadratiske som jeg ikke finner rammer til:)

Janne sa...

Så fine de ble i glass og ramme, Ingunn!

Anne sa...

Heisann Ingunn!
Så flotte de ble i glass og ramme! Nydelige de sommerfugler også. Man må virkelig ha tålmodighet med så mange sting du!

Klæm fra Anne