fredag 25. september 2009

Notisbok-funn

Jeg har alltid hatt en strekt facinasjon og kjærlighet til bøker. Ikke nødevndigvis innholdet (selv om jeg er glad i å lese), men selve boken som gjenstand. Jeg får ikke nok av bøker, og jeg har sannsynligvis flere bøker enn jeg noen gang rekker å lese......og notisbøker.......
Her om dagen var jeg på jakt etter en veldig enkel notisbok i passe størrelse; jeg har funnet ut at det kan være kjekt å ha med seg mål på vinduer, møbler, fargekoder på malingen på stua o.s.v, og trengte derfor en bok som dette kan noteres i, både det jeg har hjemme og på hytta. I tillegg å til dette trengte jeg også et sted å notere hva vi må huske å ha med oss på hytta neste gang, og hva som skal tilbake. Med rimelig nybygd (og ikke helt ferdig innredet) hytte er dette nødvendig!
Og jeg fant, jeg fant!
Ikke en kjedelig bok som jeg hadde tenkt å dekorere selv, men denne:

Notisboken fra PiP Studio måtte selvfølgelig bli med hjem. Helt aldeles perfekt. Passe størrelse (A6), fiiiiiiin, og med strikk rundt. Og gullkantede ark. Ferdig pyntet! Kan det bli bedre.


Og noen dager senere fant jeg denne fine dagboken for neste år. Jeg prøver å være flink til å notere ting som har skjedd, og det blir lettere når jeg har en slik bok. Den kostet litt, men det får så være. Selb om det er drøye tre måneder til jeg kan ta den i bruk så lurer jeg allerede på hva jeg kommer til å få notere i den......
2 kommentarer:

Janne sa...

Oi, den var fin ja, Ingunn!!!
Visste ikke at du skrev dagbok? Så kult! Håper du får en fin helg, enten du skal på hytta eller være hjemme. Jeg avspaserer en time på slutten i dag, etter et legebesøk. Ingen vits å dra tilbake, enda jeg egentlig kunne sittet hele helga med jobb... Hvorfor hoper alt seg opp samtidig???? Ja, ja, prøve å ikke tenke på det i helga. Kos deg!
Klem, Janne

Anne sa...

Så fine bøker du har funnet!! Kunne likt å ha en sånn dagbok =)
Er det en hemmelighet hvor den er kjøpt?

Ha en flott dag!

Klem fra Anne