søndag 2. januar 2011

Nytt år - nye prosjekter

Godt nyttår!
Jul, romjul og nyttårsfeiring er unnagjort, og samtidig tolv sammenhengende dager fri.
Tradisjonen tro har vi vekslet på å spise middag hjemme hos oss, foreldrene mine og svigers, og siste del av friperioden (inkl. nyttårsaften) ble tilbragt på hytta.
Den største opplevelsen ble vel å se junior stå i første rekke i Nidarosdomens Guttekor for første gang på selveste julaften. Jupp, jeg er stolt mor til en 1. sopran.
Med det nye året følger også nye prosjekter, deriblant et skjerf. Skjerfet kom jeg over helt tilfeldig da jeg var på jakt etter mønster/ inspirasjon til noe Svale-garn jeg plukket opp fra restekurva på Jens Hoff. (Hva det ble ut av Svale-garnet - som forøvrig ar gått ut av sortimentet - er en annen histore - den kommer senere).

Skjerfet har mønster hele veien, og strikkes rundt i Daletta.

Slik omtrent vil det bli. I og med at Dale har forandret litt på fargene på Daletta strikker jeg ikke helt de samme fargene som på bildet; jeg bruker en mye mørkere brunfrge og en noe lysere gråfarge.

3 kommentarer:

Stinemorღ sa...

Godt nyttår!
Skjerfet du strikker ser virkelig flott og spennende ut - gleder meg til å se det ferdig :)
klem

Janne sa...

Du er så flink du, Ingunn....
Tipper skjerfet blir rålekkert!
Godt nyttår, forresten:O) Gleder meg til å komme innom på lunch en dag, men nå har jeg endelig forsonet meg med hjemmetilværelsen. Nå skal jeg bare kose meg framover, og gleder meg masse til poden er ute og formen forhåpentligvis stiger fram mot våren igjen. Det er lys i tunellen, endelig!!!
Hils alle på jobb:)

Klem, Janne

Felisi sa...

Godt nytt år til deg!
Lykke til med skjerfet, det ser ut til å bli fint. Artig måte å strikke skjerf på, og jeg forstår jo at det er mye bedre å strikke mønster rundt og rundt enn frem og tilbake ;)