tirsdag 19. januar 2010

Nytt broderiprosjekt - The Midland Red

Når jeg gjør ferdig et broderiprosjekt, så tillater jeg meg alltid å begynne på et nytt - uavhengig om hvor mange andre jeg har liggende. Selv om blomstene jeg syr på er nydelige, så merker jeg at det kunne vært greit med en avveksling nå. Junior fortjener dessuten også et bilde nå - han spurte meg faktisk om jeg kunne brodere et bilde til ham også. Jeg tok fram bunken med broderiblader og lette etter noe som kunne passe til en åtteåring. Det eneste som fenget noenlunde var et bilde av et tog. Så tog blir det.
Slik ser det ut nå:
Og slik skal det bli. Jeg ser allerede nå at mitt bilde blir litt "gråere" i fargeskalaen enn dette, kanskje fordi jeg bruker DMC-garn isteden for Anchor som bildet i bladet er sydd med. Men det skal være tilsvarende like farger. Jeg synes faktisk at det blir litt mer nostalgi over bildet med gråere fargetoner. Skal få lagt ut garnfargene når jeg får samlet alle fargene (noen ligger igjen på hytta). Det er ganske facinerende å se at dampen fra pipa er i ferd med å ta form allerede.

En liten "close-up" av lokomotivet.

Dette prosjektet er betydelig større enn blomstene jeg har holdt på med i det siste - måtte regne på det, og resultatet ser dere her:


1 kommentarer:

Anne sa...

Oj, for et prosjekt Ingunn! Jeg er glad jeg har bare kystdrakten. Kan det være for at stingene blir så små... de blir bare mindre og mindre jo!

Klem fra Anne