tirsdag 3. november 2009

Julebok

For to år siden begynte jeg å lage familiens julebok. Det er rett og slett en helt vanlig notatbok hvor jeg skriver opp hva vi har gjort i adventstiden (juleforestillinger, konserter, aktiviteter, og annet), setter opp liste over gaver som skal kjøpes eller lages, julekortliste med adresser (og ikke minst hvem får vi julekort fra også....), hva vi ønsker oss osv. Jeg har også limt inn program eller trykksaker fra konserter, arrangement og forestillinger. Til slutt har jeg en "Huske til neste år"-side, hvor jeg bl.a. noterer produsent på den beste ferdig-pepperkakedeigen.
Kort sagt; en bok for tradisjoner og alt det praktiske.

Boken har fått en (foreløpig) fordise med Making Memories-bokstaver; Tiny Alpha stickers og Shimmer Alpha stickers ffra Fa la la-serien.


Jeg lager en "forside" for hvert år, slik ser årets ut. Tanken er at den skal gjenspeile bl.a. papiret jeg bruker på julekortene det året. Årets utvalgte papirer er fra Vivi Gade design (hvis noen kan finne en link til produsenten hadde jeg blitt glad...), med Vinyl Thickers (tror fonten heter Daiquiri) fra American Crafts. Hjertet er også fra samme ark som tallene. "Skiltet" er kuttet ut med mine nyervervede Spellbinders Nestabilities.


Prøver å pynte litt inne i boka også, uten å gjøre for mye ut av det. Her har jeg brukt Doodlebug Alpha Stickers Hopscotch Ladybug, og remser av Vivi Gade-papiret.

2 kommentarer:

Janne sa...

Å guri...nå ble jeg virkelig stressa!!! For en oversikt!
Har en liknende bok jeg også. Selve boken er ganske fin faktisk, men det er værre med inholdet, det er skriblet ned i hui og hast. Men nå ble jeg imponert...og har fått en rimelig stor dose prestasjonsangst;) Snart jul, Ingunn....
Klem:)

Lena Katrine sa...

For en flott idè! Nydelig og flott laget også!

Takk for koselig hilsen inne hos meg!
ha en flott helg! Go'klem