søndag 28. februar 2010

Prima har noe stortpå gang......

Prima (da snakker vi Prima Marketing i USA, ikke Prima i Trondheim) har noe på gang, sannsynligvis en mega godbit, kjenner jeg med rett. Ikke at jeg klarer å tenke meg hva mer de kan hoste opp av herligheter, for de har jo allerede så mange......
Dette blir spennende!
I mellomtida trekker de ut to mega-goodies til to mega-heldige vinnere. Sjekk ut nettsiden deres for detaljer, og for tonnevis av inspirasjon!


fredag 26. februar 2010

Oppdatering The Midland Red

Arbeidet med toget går stadig framover - skulle bare mangle.
Sist helg var junior på hyttetur sammen med en kompis - og etterlot seg to foreldre som ikke helt visste hva de skulle bedrive tiden med i hans fravært. Men, et restaurantbesøk og noen deilige stunder i badekaret ble det. Og masse tid til å brodere......
Nå er poden på hyttertur igjen - denne gang sammen med svigers - og det er atter en gang litt over middels kjedelig i heimen. Så kjedelig at vi i går kveld kjørte ens ærend på Lade for å kjøpe en boks maggott......og tilbragte resten av kvelden med å se dame-stafetten og snakke om maggott.......og isfiske. Jada!
Pla for helgen er kanskje å prøve meg på å strikke lekre kopptuer som jeg oppdaget i bloggen Heimlaga-bloggen til Vyanmica. Hun hadde igjen funnet dem bloggen til Malin - Livet iflg Boop. Kanskje blir jeg nå kvitt en pose med bomulsgarn jeg har stående (uvisst hvorfor...).

torsdag 11. februar 2010

Skatter fra Lillehammer

For noen uker siden var jeg på Lillehammer en tur, og der fant jeg blant annet en koselig liten butikk drevet av en nederlands dame; Le Decor. Damen fortalte meg at hun importerer alt fra Nederland; romantisk nips og pynt, klær, og så har hun litt møbler og antikviteter også.
Så, hvis du er i Lillehammer anbefales denne, som ligger vis-a-vis Blåmann Restaurant og Bar, som også anbefales. Begge deler ligger på Lilletorvet.
Her er skattene jeg tok med meg tilbake. Skulle gjerne hatt med meg halve butikken hjem, men så var det denne økonomien, da. Vel, jeg var litt heldig og; selv om prisene ikke var ublue i utgangspunktet, så var det salg når jeg var der, så jeg fikk go'pris på skattene mine.
Superromantisk kopp med fat, og det lille stettfatet i bakgrunnen.
Denne bittelille porselenskisten med tre bittesmå parfymeflasker fallt jeg fullstendig for, og da måtte jeg bare ha den med meg hjem.
Så liten er den. Søt, ikke sant?


Ha en fin helg!mandag 8. februar 2010

Toget tøffer videre - oppdatering på The Midland Red

Jeg har virkelig vært flink i det siste, og sydd rofast på mitt nye prosjekt. Og det vises! Det er masse store felter av noen av fargene (spesielt himmelen), så jeg hopper litt rundt og syr litt her og litt der (litt himmel, litt trær, litt tog). Jeg mangler fortsatt et par farger - derfor er lokomotivet fortsatt bare en kontur som er helt hvit.