onsdag 24. juni 2009

Min første award og en pakke til i kurven

I går kveld lå det to hyggelige overraskelser og ventet på meg:

Jeg har fått min føste Award, fra Lise. Tusen takk, det føles veldig bra å vite at det ikke er bare jeg som liker det jeg lager! Jeg anbefaler virkelig en tur i bloggen til Lise, der er det mye lekkert å se på. Og hvis du er sugen på mer inspirasjoneller en utfordring er ArtPieces plassen! Ukens utfordring er å lage et kort og en ATC som hører sammen. Spennende!

Det er så mange jeg kunne tenkt meg å gi en liten oppmerksomhet til, men jeg har valgt ut fire av de bloggene jeg besøker ofte:
Ann-Katrin
Aud
Anne Marie
Cino


I tillegg var postkassen ganske fyldig da vi kom hjem. heldigvis var det ikke bare regninger og rklame, men det lå også en pakke til der. Koselig! Som jeg gleder meg til neste uke

mandag 22. juni 2009

ATC-utfordring

For en stund siden meldte jeg meg på en utfordringsstafett på ArtPiece-forumet, og i dag var det min tur til å bli utfordret. Gro utfordet meg til å lage en mat-ATC, og den ble sånn.

Har brukt:
- Bazzill kartong
- Heklet blonde
- Making Memories papir (fra Ethan-serien tror jeg, det er eldgammelt!)
- silkeroser kjøpt på Panduro

Bestikket har jeg tegnet, klippet ut, brukt VersaColor Sky Gray direkte på papiret og embosset med klart embossingpulver.
Kantene på ATC'en er svertet med Whispers Hazelnut (jeg savner Adirondack Espresso-puta mi VELDIG!)


lørdag 20. juni 2009

En gave til!

I dag lå det en pakke til i postkassen, heldige meg!

Ikke bare er det pakker, men det er kjempefine kort også.
Jeg og junior har vært på kino i dag; så Monsters vs. Aliens. Ganske underholdene og morsom både for små og store, og med klare paraleller til 50 feet woman og Independence Day. Anbefales!

En bursdagsgave til og litt inspirasjon


I går dumpet det ned en scrappebursdagsgave til i postkassa, så sånn ser kurven ut i dag. Som jeg gleder meg til bursdagen min i år! Har mest lyst til å pakke opp etterhvert som de kommer, men det er feigt. Derfor har jeg kurven for å ha kontroll over meg selv.

Ved en tilfeldighet fant jeg en masse tutorials på Splitcoaststampers her om dagen. Jeg har notert en hel masse på "skal prøve"-lista mi (som forøvrig var gasnke fyldig fra før av....), og det er masse ideer hvis man vil lage et litt annerledes kort eller innpakning her. Falt spesielt for Box in a Bag, Acetate Box og Pizza box. Jeg vurderer sterkt å kjøpe meg en Scor-pal etter å ha sett igjennom alle prosjektene!

tirsdag 16. juni 2009

RAK og Pilegrimsvandring

I dag har jeg vært på Pilegrimsvandring, sammen med gode kolleger. Vi gikk bare en liten bit av Pilgrimsleia, da, fra Djupedalsvollen til Snefugl Gård. Hele veien ble vi fulgt av husfrua på Søefugl, og da vi kom fram fikk vi servert ei utrolig god kjøttsuppe - Prøysensuppe.

Og da jeg kom hjem lå det RAK fra Ann-Katrin; hun har sendt meg RAK (Random Act of Kindness) fordi jeg var den første til å skrive meg opp som følger av bloggen hennes.
Ann-Katrins blogg Papirhobby oppdateres hver dag, og det er både søte og tøffe LO'er å se, stort sett med søte lille M i fokus. Bloggen finner du her; den er absolutt verdt et besøk (hver dag!)

Nå sitter jeg og "chiller" med en boks Häagen-Dazs Cookies & Cream is - veldig fornøyd med at jeg har gått langt i dag, og ikke fått gnagsår av de nye Merrill turskoene mine......

lørdag 13. juni 2009

Bursdagsgaver

Jeg er med i en bursdagsgave-byttering på forumet til Scrapping.no, og den går rett og slett ut på at vi er 12 stk. som sender bursdagsgave til hverandre. Vi har holdt på siden oktober, så det har blitt noen gaver å sende ut, men nå er jeg nestemann, og kan vente meg 11 scrappepakker til burdagen min. Den første pakken kom i posten i går, og jeg har funnet fram en kurv som alle fristelsene skal legges i. Slik ser kurven ut i dag:


På blog-vandring

Jeg har vært på vandring i Cino's verden i dag, og det anbefales virkelig. Der er det mye fint å hvile øynene på! Masse lekre kort (gjennomførte, hun derkorerer ikke bare framsida, men også inni), selvsydde kule barneklær og masse annet.

tirsdag 9. juni 2009

Bursdagskort til Elisabeth

Min kjære svigerinne har hatt bursdag, og fikk selvfølgelig et hjemmelaget kort.


Har brukt:
- Bazzill kartong
- Mønsterpapir fra My Minds Eye
- Stempel fra Papirloftet
- Martha Stewart Doily Lace Punch
- Blomster fra Prima
- Store hlavperler fra Kort og Godt
- små halvperler (ukjent)
- Silkebånd fra Panduro
- Whispers blekk