torsdag 28. mai 2009

2S4Y-Kazan's skisse nr. 27


Mannen i huset har bursdag, og da må det lages kort. Har valgt en skisse denne gangen, fra


Har brukt:

- Bazzill Raven
- papir fra Crate Paper
- bånd fra Heidi Grace
- stempel fra Autumn Leaves
- chipboard hjerte fra Prima
- stempel fra Stempelglede



torsdag 21. mai 2009

Oppdatert Dianthus

Sånn ser dianthusen (eller nellik, som vi vanligvis kaller den) ut i dag. Nå har jeg kommet så langt at jeg begynner å se blomsten ta form. Like facinerende hver gang! Jeg mangler fortsatt den aller lyseste fargen, den garnspolen ligger på hytta......

Mønsteret er forresten tegnet av Monique Bonnin, hun har tegnet en hel masse fantastisk fine broderi-mønster, og jeg er heldig som har to flotte tema-bøker med blomster og hjerter. Det som facinerer meg mest, er at heftene har tekst på engelsk og på fransk. Og de som kan fransk eller har hatt faget på skolen vet jo at alt som handler om blomster, hjerter, kjæelighet og sånt tar seg så utrolig mye bedre ut på fransk! Bare tenk deg å bla opp heftet, og bli tiltalt som "Chère brodeuse".

tirsdag 19. mai 2009

Herlig blog-candy hos Ann-Katrin!


Ann-Katrin har lagt ut en herlig blog-candy her:
Her er det masse goodies, bl.a. Anna Griffin-stempel, papir fra K&Co og Primablomster.
Sweet!

mandag 18. mai 2009

Oppdatering Dianthus og en spesiell 17. mai.


Gårsdagen er overstått, og den ble litt spesiell og amputert for vår del; junior skadet seg i barnetoget, og vi tilbragte en del tid på legevakta. Både planene om å dra på arrangementet på skolen etterpå, isspising og besøk hos besteforeldre måtte skrinlegges. Stakkars lille gutten min!
Men, i dag, dagen etter, så ser vi at det kunne ha gått så mye værre. Det er vel lite trolig at han vil ha med seg flagg i toget neste år, men det får så være.


Jeg har fått brodert litt igjen, og det dukker fram fler detaljer på Dianthusen. Det er uvant å jobbe med bare grønnfarger; som regel velger jeg fargerike motiver, og helst røde eller rosa blomster. Sånn der den ut nå:



Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

torsdag 14. mai 2009

Ny blomst - Dianthus




Jeg broderer blomster for tida, når jeg er hjemme, og for noen dager siden begynt jeg på en ny blomst. Her er fremskrittet mit så langt:


tirsdag 12. mai 2009

Konvoluttkort

Vi var i konfirmasjon på søndag, og da hadde vi selvfølgelig med hjemmelaget kort. Jeg har hatt lyst til å prøve meg på konvoluttkort lenge, og dette var jo en fin anledning. Jeg ble fornøyd med kortet selv, og konfirmanten likte det veldig godt.


Har brukt:

lørdag 9. mai 2009

Siden sist...

Jeg har hatt kamera-PC-trøbbel siden sist. Etter at jeg fikk min elskede Canon EOS400D for snart to år siden har jeg bare plugget inn overføringskabelen i en hvilken som helst PC for å overføre bilder. Men, i det siste har ikke det funket. Kamera og PC har rett og slett ikke villet snakke sammen. Hvorfor vet jeg ikke, men jeg ble i allefall lei, og kjøpte meg en kortleser isteden. Nå er det vel håp for bildene på mobilen også....
Selv om jeg ikke har publisert, så har jeg produsert:


Jeg har prøvd meg på å kombinere to utfordringer; skisse fra 2 Scetches 4 You og fargeutfordring fra A Spoon Full Of Sugar. Siden PC'en vår ikke ville snakke med kameraet mitt (eller omvendt?) fikk jeg ikke lagt det ut i tiden. Men, det var artig læll!

Har brukt:

Dette kortet laget jeg også etter en skisse på 2 Scetches 4 You. (og irriterer meg over manglende kommunikasjon mellom kamera og PC....)

Har brukt: