søndag 4. oktober 2009

Oppdatering Cistus

Jeg har kommet litt lenger med Citsus'en, det går i dype knallrosa toner for tida.

Lisbeth har spurt meg hva jeg skal bruke disse blomstene til.

Jeg er klar over at kjerring-faktoren blir høy her nå, men likevell: de skal bli til tallerken-dempere. Jeg bruker dekketallerkener når jeg har middagsselskaper (ikke at jeg har det så ofte, men....), og da legger jeg alltid en serviett mellom tallerkenen og dekketallerkenen for at de ikke skal gnisse mot hverandre. Jeg har ønsket meg stoffservietter i rett størrelse isteden, men ikke funnet noen. Og hva er vel da bedre enn å lage sine egne? Derfor har jeg valgt meg ut tolv ulike blomster fra et mønsterhefte. Så det er planen. Jeg holder på med den åttende blomsten nå, så jeg er godt over halvveis.



Jeg har laget et lite kort også; junior skulle på bursdag til en av jentene i klassen, og trengte et kort. Det er laget etter forrige ukes skisse på 2S4Y. Ganske enkelt; Bazzill i to farger, mønstrepapir fra Creative Imaginations (tror jeg), to primablomster og en halvperle fra Kort og godt.





1 kommentarer:

Lisbet sa...

De kommer til å bli knallfine som talerken dempere. Flott at noen dekker bord med dekketalerkener, det gjør ikke vi.
Skjønner godt du lager dine egen når du ikke finner ferdigkjøpte som du liker.
tror vel kjerringfaktoren er stor her i huset også hi hi. Ligger hjemmelagde duker/brikker omtrent overalt. Til og med i vinduskarmen på kjøkkenet.

Ha en flott kreativ helg Ingunn